FOR INDIA'S BEST CA CS CMA VIDEO CLASSES OR
• How important it is for you to pass the exam in this attempt?
• What percentage of course you have finished well so far roughly?
• How many hours you study in a day?
• How many times you have revised the topics you have finished
• Have you taken online or pen drive or live class from a renowned faculty?
• What percentage of the classes you have watched?
• Have you attempted mock tests or practice tests yet?
• Are you planning to attempt mock tests conducted by external bodies- ICAI, ICSI, ICMAI or other institute?
• How many tests you have taken?
• Did you manage to finish the test papers on time?
• Are you strictly following study material provided by the exam conducting authority such as ICAI/ICSI/ICMAI/Other Body?
• How is your health in general?
• How is your food habit?
• Any interest in yoga or exercise or play sports regularly?
• Planning to sleep well nights before the exams?
• Planning to have light food and water before exams?

# What is the entitlement of leave of an articled assistant in CA course?

0       0

Case 1: Illustrative cases of computation of leave for 1 year of articleship training A. Total number of days served: 365*1 = 365 B. Less: Total leave taken (other than weekly holidays) = 45 C. Actual period Served = 320 D. Entitlement of leave (1/6th of the actual period served)(320/6) = 53 EXCESS LEAVE: (B โ D) = NIL Case 2: Illustrative cases of computation of leave for 2 year of articleship training A. Total number of days served: 365*2 = 730 B. Less: Total leave taken (other than weekly holidays) = 118 C. Actual period Served = 612 D. Entitlement of leave (1/6th of the actual period served)(612/6) = 102 EXCESS LEAVE: (B โ D) = 16 Case 3: Illustrative cases of computation of leave for 3 year of articleship training A. Total number of days served: 365*3 = 1,095 B. Less: Total leave taken (other than weekly holidays) = 188 C. Actual period Served = 907 D. Entitlement of leave (1/6th of the actual period served)(907/6) = 151 EXCESS LEAVE: (B โ D) = 37 Case 4: Illustrative cases of computation of leave for 3 year of articleship training A. Total number of days served: 365*3 = 1,095 B. Less: Total leave taken (other than weekly holidays) = 137 C. Actual period Served = 958 D. Entitlement of leave (1/6th of the actual period served)(958/6) = 160 EXCESS LEAVE: (B โ D) = NIL

3       0 Report
Important Note โ Preparing for CA Final?
CAKART provides Indias top faculty each subject video classes and lectures โ online & in Pen Drive/ DVD โ at very cost effective rates. Get video classes from CAKART.in. Quality is much better than local tuition, so results are much better.
Watch Sample Video Now by clicking on the link(s) below โ
For any questions Request A Call Back